Rendezvényeink

Gólyatábor

A Bánki Gólyatábor Karunk legnagyobb és legjelentősebb rendezvénye. Célja, hogy a frissen hozzánk érkező hallgatók megtapasztalhassák azt a bizonyos Bánkis Életérzést. 

A fergeteges hangulat és a bulizás mellett pedig lehetőség nyílik egyetemista éveid megalapozására, ismerkedésre, barátkozásra. 

Hagyományőrző Kupa

Karunk egyik legnagyobb múlttal rendelkező eseménye. Szokás Bánkis Falunapként is hivatkozni rá. Ezen a napon a felhőtleg szórakozásé a főszerep. Egy korsó hideg sör mellett társaloghatsz hallgatótársaiddal vagy akár oktatóiddal is.

Kocsmasport Bajnokság

A sportnak fontos szerepe van egy egyetemista életében, főleg a kocsmasportnak. A játékosok csocsó, darts és csocsó kategóriában mérkőzhetnek meg egymással. A bajnokság lezárta után pedig egy buli veszi kezdetét.

Esport Bajnokság

Ha otthon érzed magad a számítógépes játékok világában, akkor ezt a rendezvényt neked találták ki. A csapatok profi körülmények között mérhetik össze tudásukat a legnépszerűbb kompetetív játékokban, legyen az CS:GO, League of Legends, FIFA vagy akár Rocket League. 

Autós Nap

A Bánki Autós Napon a lóerőé a főszerep. Az udvart megtölti a benzingőz. Itt tényleg a méret a lényeg...persze csak a motortérben. A hallgatók megtekinthetik egymás "biztosúresküfullgyári" verdáit és találkozhatnak a hazai autós újságírás neves alakjaival.

Bánki Koponyája

Ezen az estén csak az intellektusod számít. Legyen az alapműveltség, szakmai tudás, vagy Bánki specifikus kérdések. Egy kvíz megírása után pedig kezdetét veszi az amerikai filmekből már jól ismert kvízjáték. 

A győztes csapatok pedig értékes nyereményekkel gazdagodhatnak. 

Sport Bajnokság

Az alkohol tartalmú italok fogyasztása mellett a hagyományos sportok is helyet kapnak a féléves rendezvények között. 

A jelentkező csapatok foci, kosárlabda, ping-pong, röplabda és más sportok során mérkőzhetnek meg.

Mikulás Nap

Ez a kedves rendezvény egy jótékonysági esemény a Bánki Karon. Minden év decemberében forralt borral, pogácsával, szaloncukorral kínáljuk a hallgatókat, akik becsületkassza fejében adakozhatnak. 

A befolyt összeget pedig a bakonybánki és lovászpatonai óvodának visszük el.

Moziest

Ezzel a rendezvénnyel szeretnénk egy családias mozi hangulatot teremteni, ahol a hallgatók egymás között élvezhetik a régi klasszikusokat.

E-Problémamegoldó

Ha segítségre van szükséged, keress minket!